PÅ GENSYN

Er i et firma eller en gruppe? Kontakt vores billetansvarlige. Læs mere her.

Kom med på en rundvisning lige før forestillingen starter og mærk stemningen i huset, før det går løs.

Klokkeren er en klokkeren succes: Berusende seksstjernet kraftpræstation

Alle har på et eller flere tidpunkter i sit liv båret rundt på en usynlig pukkel. Hvis Quasimodo anno 2016 er andet og mere end underholdning, kan det meget vel være at minde én om at se og respektere de andres pukler.

BT – Jan Eriksen

Jeg er solgt. Simpelthen. Dette her er stort, gennemmusikalsk, højdramatisk og medrivende musicalteater for hele familien. Med en forrygende original scenografi som overrumplende ekstragevinst.

Fredericia Teaters flotteste musical nogensinde? Jeg tror det.

Jyllands-Posten – Henrik Lyding

 Ét er at skabe flotte LED-projektioner, noget helt andet er at integrere dem i den samlede fortælling. Det sidste lykkes over al forventning i Fredericia, der efter flere tilløb træder fuldtonet i karakter med en helt unik, visuel fortælleform

Berlingske

Med den blanding af konkret, fysisk slagfærdighed og videoteknisk virtuositet, som det utæmmelige piratteater i Fredericia har udviklet, ser vi Nôtre Dame Katedralen rejse sig for vores øjne, i sus fra tårn ned til alterhøjde i enorme styrtdyk

Gregersdh.dk – Gregers Dirkinck Holmfeldt

Danmarks måske hidtil flotteste og næsten tredimensionelle scenografi kan opleves i den super vellykkede musical. Et brag af en forestilling hvor alt går op i en højere enhed.

Børsen

Fredericia Teater går målrettet efter at skabe de helt store oplevelser – og sidder på tronen. Tårnhøjt oppe og alene på posten. Klokkeren cementerer den status.

[Et Cetera] – Jeppe Søe

Sådan. Det er det ekstravaganteste, vi nogensinde har set. Fredericia Teater kan føje endnu en succes på cv´et. Alt går op i en højere enhed.

Out & About – Tonny & Claus Bønløkke Hertz

Klokkeren fra Notre Dame fortjener 7 stjerner, men jeg må desværre kun uddele 6.

Fredericia Avisen – Anette Jensen

Det er en rejse på få hundrede meter vertikalt på få sekunder og er intet mindre end bjergtagende det SKAL OPLEVES

Seniorbladet – Henrik Sieben

Fredericia Teaters iscenesættelse af Disney-musicalen Klokkeren fra Notre Dame er musical-magi i verdensklasse.

Teater1 – Rie Hammer

Der er dømt klokkeklar succes på Fredericia Teater, der overgår selv de største forventninger med en decideret storslået opsætning af denne underkendte Disney-musical.

chpculture.dk

Det er derfor en totaloplevelse uden lige, når det store ensemble og Frollo med al kraft på Jord synger ”Helvedets ild”, så det runger i gulvet og stolene samtidigt med, at scenen bryder i digital brænd. Det skal opleves!

Ungt Teaterblod

En af de største teateroplevelser nogensinde

VLR – Søren Krogh Vilhelmsen

Fredericia Teater rykker endnu en gang rykker barren for, hvad der kan lade sig gøre, når teatermaskineri og LED-skærme går hånd i hånd. Og ikke kun fordi man her i Notre Dame oplever et kor som klokkeklart får selv englene til at synge. Har lyden i et dansk teater nogensinde været bedre? Nej!

scenekanten.com – Kristoffer Ditlevsen

Du forlader teatersalen med armene i vejret og en oplevelse ud over det sædvanlinge. Klokkeren fra Notre Dame vækkes igen til live og sætter menneskets nærmest latente frygt for det fremmede i et nyt perspektiv. De mange flygtninge, der i øjeblikket flygter fra krig i Mellemøsten udfylder nærmest rollen som Esmeralda og Sigøjnerne, der i håbet om tryghed og bedre tider higer efter at finde deres Mirakelplads.

kulturtid.dk – Louise Kjeldsen

Det er den perfekte storladne, berusende og emotionelle aften i Fredericia Teater med Klokkeren fra Notre Dame

XQ28 – Per Lundsgaard

Scenografi, kostumer med velvalgt afdæmpethed, ensemblets sang og dans på det høje niveau, som teatret har vænnet os til, flot koreografi, lyd i særklasse, 15 mands orkesterpræstation til topkarakter og fire hovedkarakterer og biroller, der yder det ypperste, så kan der ikke stråle andet end seks stjerner over Fredericia Teaters nattehimmel.

Fredericia Dagblad – Nana Hanghøj

Jeg er oprigtigt målløs over setup’et, scenen, skuespillerne, musikerne, lyden. Aldrig har Fredericia Teater set så godt ud. Aldrig har Fredericia Teater lydt så godt. Aldrig har et musicalkor lydt så godt. Aldrig. Jeg har i hvert fald aldrig nogensinde oplevet noget lignende.

Lokalavisen – Peter Friis Autzen

Vi er blæst væk af begejstring og underholdt. Vores følelser er udfordret på alle registre, og vi har hengives os til dette mesterværk.

sjovforborn.dk

Så se at komme afsted og se denne brillante forestilling!

deungesord.dk

Fredericia Teaters opsætning af “Klokkeren fra Notre Dame – the Musical” er en kraftpræstation, en magtdemonstration og en pragtpræstation. Ganske enkelt.

At “Aladdin” og “Den lille havfrue” var forstudier til det egentlige mesterværk, står klart, når man ser, hvad teatret får ud af “Klokkeren fra Notre Dame”.

Fyens Stifttidende –  Lene Kryger

Fredericia Teaters opsætning af Disney-versionen af Victor Hugos gotiske kærlighedsdrama fra 1831 er fremragende

Politiken –  Henrik Palle

Efter Fredericia Teaters kæmpe succes-produktioner af Disneys ALADDIN – The Musical, Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical, 
og senest SHU·BI·DUA – The Musical, kommer turen nu til 
Disneys KLOKKEREN FRA NOTRE DAME – The Musical!
Med noget af tegnefilmhistoriens bedste musik – og én af de bedste historier – er der lagt op til en oplevelse i særklasse, når Fredericia Teater sætter alle sejl i en helt utrolig og storslået musical-udgave.
Forestillingen spilles både på Fredericia Teater og på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Manuskript: Peter Parnell
Komponist: Alan Menken
Tekst: Stephen Schwartz
Kunsterisk konsulent: Scott Schwartz
Instruktør: Thomas Agerholm
Scenograf: Benjamin la Cour
Koreograf: Lynne Kurdziel Formato
Kapelmester: Martin Bergmann Konge og Jørgen Lauritsen
Oversættelse (dialog og sangtekster): Mads Æbeløe og Thomas Bay
Scenografassistent: Noemí Costa
Anna Høyer: Rekvisitør
Kostumedesign: Anna Juul Holm og Lotte Blichfeldt
Lyddesign: Tim Høyer
Lysdesign: Martin Jensen og Bo Kudsk Kristensen
Instruktørassistent: Bjørg Gamst

Stort orkester og ensemble.
Frarådes børn under 7 år.

Forestillingen varer 2.5 time inklusiv pause

THOMAS AGERHOLM
Instruktør
Thomas er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2003. Siden 2007 har han være ansat på Musicalakademiet i Fredericia og har siden 2012 fungeret som uddannelsesleder på Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet i Fredericia. På Fredericia Teater har han instrueret succesforestillingen Shu∙bi∙dua – The Musical. Derudover har Thomas bl.a. instrueret Chess og Les Misérables ved Jysk Musikteater. Som skuespiller har Thomas medvirket i bl.a. Sweeney Todd og Macbeth på Aarhus Teater, West Side Story, Crazy for You og Den Glade Enke på Det ny Teater, Jacques Brel – Lever, Tre Søstre, Lilleskoven og Piaf på Aalborg Teater.

BENJAMIN LA COUR
Scenograf
Benjamin har i 2015 færdiggjort sin M.F.A. i Lysdesign & Scenografi fra NYU Tisch, New York. De seneste år har han bl.a. designet scenografi og lys på Den Eneste Ene(2015) og Chess (2014) ved Jysk Musikteater, Three Sisters (2015) & The Beaux’ Stratagem (2014) begge på NYU Tisch i New York, Peter Pan or The Boy who hated Mothers (2013) på Columbia Stages, New York. Derudover har Benjamin skabt lyset til Frøken Julie(2015), Rosmersholm (2014), Jeppe på bjerget (2012) og teaterkoncerten Be kind if I´m a mess (2011) på Aarhus Teater. I foråret 2017 designer Benjamin scenografien, til den nyskrevne forestilling, Premiere på Aarhus Teater.

LYNNE KURDZIEL FORMATO
Koreograf
Lynne er lektor i afdelingen Performing Arts ved Elon University sam koreograf og instruktør. Hun er medlem af organisation Stage Directors and Choreographers Society (SDC) og har hundredevis af produktioner på sit CV. Her kan bl.a. nævnes West Side Story (Tennie Award for koreografi) for Nashville Repertory Theatre. Ved Elon University har Lynne bl.a. arbejdet med A Chorus Line, The Wild Party, Hair, Kiss Me Kate og The Phantom Of The Opera. Fra 1991 til 2004 var Lynne nomineret 16 gange til The Buffalo New York Artvoice Artie Award inden for instruktion og koreografi, og hun modtog den seks gange. På Fredericia Teater har Lynne bl.a. instrueret og koreograferet Disneys ALADDIN – The Musical, Young Frankenstein og Disneys DEN LILLE HAVFRUE – The Musical.

SE SCENEN TÆT PÅ

På gensyn
Søren Møller
Lars Mølsted
Mads M. Nielsen
Christian Lund
Diluckshan Jeyaratnam
Martin Skriver
Thomas Jensen
Anna og Lotte
Benjamin og Noemí
Jakob og Benjamin
Michael Skytte
Lars om træning

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#4) Application request limit reached
Type: OAuthException
Code: 4
Please refer to our Error Message Reference.
Instagram has returned invalid data.
some_text
×
MENU